UK HB CH JP IN RU
T +31 (0)20 - 4458445

Advocaten

Eisenmann & Ravestijn Advocaten is opgericht in 1997. Het persoonlijk contact tussen u en ons staat centraal. Wij proberen zeer korte lijnen met onze cliënten te onderhouden, dat betekent onder meer goede bereikbaarheid zo nodig ook buiten de gebruikelijke kantoortijden. In dat kader past ook dat wij zo veel mogelijk gebruik maken van e-mail correspondentie indien onze cliënten dat wensen. Ook geven wij periodiek een nieuwsbrief uit voor onze cliënten met de meest actuele wetgeving en rechtspraak.

Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat wij weten waar onze cliënten mee bezig zijn, zodat wij mee kunnen denken over mogelijke juridische knelpunten en cliënten daarover vooraf kunnen adviseren. Daarbij is onze aanpak gedegen. Wij werken snel, praktisch en origineel voor een aanvaardbare prijs.

Omdat we u niet onnodig op kosten willen jagen, streven we altijd naar een minnelijke oplossing. Maar als die niet mogelijk is, of we merken dat we aan het lijntje worden gehouden, schromen we niet om direct de gang naar de rechter te maken. Als we menen dat er reden is om daarbij ook beslag te leggen, dan zullen we dat uiteraard doen.

Voor betrokken, betrouwbaar, bereikbaar, en betaalbaar juridisch advies, bent u bij ons aan het juiste adres.