UK HB CH JP IN RU
T +31 (0)20 - 4458445

Advocaten

ronnie-eisenmann

Mr. A.T. Eisenmann

Mr. A.T. (Ronnie) Eisenmann is geboren en getogen in Amsterdam.

Het kantoor is vanaf de eerste cliënt opgebouwd tot het huidige kantoor met drie advocaten, vijf medewerkers en vele honderden dossiers per jaar.

Naast een goed juridisch advies, mag de cliënt ook rekenen op betrokkenheid, doortastendheid en proactieve begeleiding.

Veel cliënten van het eerste uur vinden nog steeds de weg naar ons kantoor. Een bestendige en nauwe vertrouwensband gekoppeld aan vertrouwelijk juridisch advies ligt daaraan ten grondslag.

"Voor veel van mijn cliënten ben ik meer dan een advocaat die zaken aanneemt en oplost. Ik voel me enorm betrokken bij mijn cliënten en hun ondernemingen. Dat is mijn meerwaarde en dat draag ik graag uit."

In de laatste jaren heeft Ronnie Eisenmann een aantal spraakmakende zaken behandeld. Zo was hij advocaat van de firma Blosh BV die ageerde tegen de eenzijdige verhoging van de rente-opslag op een Euribor-krediet door de ING Bank. Zowel de rechtbank als het Gerechtshof stelde Blosh in het gelijk.

Een andere zaak die in 2018 tot een mooi resultaat leidde was de procedure tegen een bekend trustkantoor. De rechtbank Midden Nederland oordeelde dat alle overeenkomsten met het trustkantoor wegens bedrog werden vernietigd. Gevolg van deze procedure was de schrapping van het trustkantoor uit het register van De Nederlandse Bank.

Ronnie Eisenmann is getrouwd en heeft drie kinderen. Hij woont in Amsterdam en is jarenlang voorzitter geweest van de Joodse Gemeente in Amsterdam. Uit hoofde van die functie is hij onder meer aangesteld als woordvoerder voor de Joodse gemeenschap ten tijde van de behandeling in de Tweede en Eerste kamer van het Wetsvoorstel Thieme over het verbod van het onverdoofd ritueel slachten in Nederland.

Ronnie Eisenmann heeft daarnaast vele maatschappelijke nevenfuncties, waaronder voorzitter van het bestuur van CIDI en lid van de arbitragecommissie van het Nederlands Israëlitisch Kerkgenootschap. Ronnie Eisenmann beoefent de bokssport en was in 2017 chef de mission van de Nederlandse equipe naar de Maccabiade Spelen in Israël.

LinkedIn: Bezoek LinkedIn pagina
linda-ravestijn

Mr. L.M. Ravestijn

Mr. L.M. (Linda) Ravestijn is na het afronden van haar studie Nederlands Recht in het voorjaar van 2002, op 27 augustus van dat jaar beëdigd als advocaat.

In de afgelopen 15 jaar heeft Linda ruime ervaring opgedaan in de civiele (proces)praktijk, maar ook in diverse strafrechtelijke procedures.

Bij alle zaken die zij behandelt probeert zij de juiste balans te vinden tussen de juridische (inhoudelijke) discussie en een meer pragmatische, oplossingsgerichte aanpak.

Net als haar kantoorgenoten vindt zij dat gedegen juridisch advies, een open vizier en rechtsbijstand met een persoonlijke aanpak uitgangspunten van de advocatenpraktijk zijn. Daarbij spelen vertrouwen en inzet altijd een grote rol.

Haar betrokkenheid blijkt sinds 1 januari 2007 ook uit de naam: ‘Eisenmann & Ravestijn’.

LinkedIn: Bezoek LinkedIn pagina
liell-van-hezik

Mr. L. van Hezik

Mr. L. (Liëll) van Hezik heeft haar studie Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam afgerond in 2012. Tijdens haar studie heeft ze zowel stage gelopen bij de landsadvocaat als bij een groot internationaal kantoor in Amsterdam. Na haar studie heeft Liëll een klein jaar als arbeidsrechtjurist bij de vakbond gewerkt. Sinds september 2016 is Liëll werkzaam bij Eisenmann & Ravestijn. Daarvoor werkte zij drieënhalf jaar bij een advocatenkantoor in Hilversum, waar ze zich onder meer bezighield met arbeidsrecht en algemeen verbintenissenrecht.

Liëll is geboren en getogen in Amsterdam.

Naast haar werk in de advocatuur is Liëll sinds begin 2014 voorzitter van het KWF vrijwilligersbestuur van Amsterdam.

LinkedIn: Bezoek LinkedIn pagina