UK HB CH JP IN RU
T +31 (0)20 - 4458445

advoblog

AdvoBlog

07 mei 2013

Toen (bijna) niemand nog blogde, voelde ik al de behoefte om verhalen over de advocatenpraktijk met anderen te delen. Dat heb ik een tijdje gedaan, maar door drukte en andere excuses is dat er de laatste jaren bij ingeschoten. Het zogenaamde Bloggers-block.
Omdat in de loop van de tijd veel mensen me aanschoten waarom ik nooit meer blogde, heb ik me voorgenomen om weer in de spreekwoordelijke pen te klimmen.
Kijken hoe lang ik het dit keer volhoud.

Lees meer

Twitter

03 maart 2011

Als je de kranten moet geloven – maar wie leest tegenwoordig nog een krant – ontkomen advocaten niet aan de opmars van de sociale media.

Lees meer

Van werk naar werk

20 januari 2009

Gisteren werd ik er door een oude bekende fijntjes op gewezen, dat mijn laatste Blog van meer dan 18 maanden terug dateert. Een logische reactie is dan maar het grote smoezenboek open te trekken, maar de waarheid is dat we heel druk zijn geweest.

Lees meer

Ongelofelijk!

06 juni 2007

Ongelofelijk fijn Mr Eisenmann, dat u ons wilt helpen in deze verschrikkelijke kwestie voor mij en mijn man. Ongelofelijk Shanna (lees: kantoorgenoot Mr Mac Donald) dat jij ons zo goed helpt.

Lees meer

Whats in a name?

23 maart 2007

Ambtenaren hebben naam gemaakt met het feit dat ze nogal vierkant denken en niet al te ijverig zijn. Er zijn veel moppen die op die (voor)oordelen betrekking hebben. Sommige heel grappig, andere flauw en voorspelbaar. Ik ken er ook eentje.

Lees meer

Terug naar het overzicht