UK HB CH JP IN RU
T +31 (0)20 - 4458445

Strafrecht

Bent u verdachte van een strafbaar feit? Wij kunnen u deskundige hulp bieden bij uw verdediging tegen de dagvaarding van de Officier van Justitie.

Eisenmann & Ravestijn hebben samen meer dan 25 jaar ervaring als strafrecht advocaat.  

Strafzaken worden in eerste aanleg behandeld door de Politierechter of – bij ernstiger verdenking – door de Meervoudige Kamer van de rechtbank. In hoger beroep wordt de zaak opnieuw beoordeeld door het Gerechtshof, waarbij wij ook als strafpleiter voor u kunnen optreden.

Wij vinden dat voor een goede verdediging in strafzaken teamwork en vertrouwen tussen verdachte en strafrecht advocaat essentieel zijn. Nadat het dossier van de Officier van Justitie is ontvangen, bespreken wij de zaak met u en overleggen wij over de aanpak, uw kant van het verhaal en de (eventueel) te volgen strategie. Het kan zijn dat nog onderzoek moet worden uitgevoerd en er bijvoorbeeld getuigen moeten worden opgeroepen of documenten aan het dossier moeten worden toegevoegd. Dit soort verzoeken zullen wij in overleg met u doen met als uiteindelijk doel om op de strafzitting uw verdediging optimaal te voeren.

Ook als u het slachtoffer bent geworden van een misdrijf kunt u met ons contact opnemen.