UK HB CH JP IN RU
T +31 (0)20 - 4458445

Contractenrecht

De maatschappij wordt steeds complexer. Voor iedere handeling, samenwerking, koop of afspraak komt er niet zelden een papierstapel aan te pas. In hoeverre ben je vrij om afspraken te maken en vast te leggen (contractsvrijheid) en wanneer ben je bij het aangaan van een overeenkomst gebonden aan de regels van het (dwingend) recht?

Eisenmann & Ravestijn adviseert en begeleidt de totstandkoming van diverse contracten. Of het nu gaat om een arbeidsovereenkomst, handelscontract of een samenwerkingsovereenkomst: wij zorgen er voor dat relevante bepalingen en bedingen worden opgenomen en de afspraken ondubbelzinnig worden vastgelegd. Wij hebben daarbij uitsluitend uw belang voor ogen en zullen – binnen de grenzen die de wet stelt – deze optimaal dienen bij het opstellen en uitonderhandelen van de overeenkomst.

Uitgaande van uw wensen zullen wij ‘juridisch waterdicht’ voor u aan het werk gaan.

Maar ook als een (bestaande) overeenkomst leidt tot een geschil of discussie kunt u bij ons terecht voor juridische hulp. Wat zijn uw rechten en plichten op basis van het contract? Zijn er voorwaarden gesteld of clausules aan de orde? Het kan ook zijn dat delen van een overeenkomst in strijd zijn met een wettelijke bepaling en nietig zijn, of vernietigd kunnen worden.

Klopt u bij ons aan voor deskundig advies en bijstand op maat.